Terapeut Latan Viorel

Atingere Cuantica

Ce este Atingerea Cuantica?

Atingerea Cuantica este o terapie energetica (holistica) eficace si eficienta.

Spre deosebire de toate celelalte terapii energetice, este singura care insist pe asocierea fluxului energetic cu tehnica de reaspirați, intensificând puterea de vindecare naturală.

Prin Quantum-Touch focalizam, amplificam si direcționăm energia, pentru o gama larga de beneficii cu rezultate extraordinare, deoarece nu lucrează doar asupra simptomelor, ci abordează cauza principală a bolii.

Terapeutul creează un flux energetic foarte puternic, dirijat prin propriile mâini in aura pacientului, ce acționează la nivel cuantic (subatomic), pe principiul rezonantei, determinând/stimulând partea sau tesutul bolnav să-si ridice vibrația si sa se vindece.

Fluxul energetic creat se remarca prin vigoare si consistenta, determinând organismul bolnav -si regăsească vibrația vindecătoare mult mai rapid.

Procesul de vindecare este unul natural, prin declanșarea mecanismelor de auto vindecare cu care Inteligenta Naturală a corpului este familiarizată.

Terapeutul ajută la echilibrarea câmpului energetic al pacientului si la îmbunătățirea sănătății si bunăstări corpului, minți si spiritului, accelerând procesul natural de auto vindecare a corpului.


Eficienta acestei metode este dovedită in alinieri structurale (sistemul osos), dureri, afecțiuni nervoase, depresii, anxietate, recuperare postoperatorie, cancere/afecțiuni oncologice etc. si, in general, in cazul oricărei boli, care nu este altceva decât o manifestare a unui dezechilibru energetic.

Această metoda de vindecare este absolut naturala, nedureroasa si fără efecte secundare ca in cazul medicamentelor de sinteză.

 

Quantum-Touch

Descoperiți puterea de schimbare a vieții a vindecării energetice cu Quantum-Touch

Gânduri bune, vorbe bune, fapte bune!

In România, singurul terapeut autorizat practica această metoda de vindecare energetică in cadrul Centrului de Sănătate si Viata „Armonia”.

.

Imagine Imagine

Quantum-Touch

Quantum-Touch este o tehnică de vindecare care implică utilizarea unor poziții specifice de respirație și mâini pentru a amplifica și a direcționa energia forței vitale pentru a promova vindecarea. Se bazează pe ideea că toată materia este alcătuită din energie și, lucrând cu această energie, poate avea loc vindecarea fizică, emoțională și spirituală.

  • Favorizează relaxarea și reduce stresul.
  • Accelerarea procesului de vindecare
  • Îmbunătățește somnul
  • Îmbunătățește bunăstarea emoțională
Detalii
Imagine

0744 484 545

Terapeut Viorel Latan