Terapeut Latan Viorel

Despre

Viorel Latan Maestru Învățător

CALEA SPRE STAREA DE ADEVĂRATA FERICIRE.

Eu nativ am fost înzestrat cu anumite abilități, percepții, pe care, inițial credeam că toți oamenii le au.., însă crescând și aplecându-mă cu atenție asupra fenomenelor și situațiilor din lumea fizică am înțeles faptul că aveam o anumită legătură cu lumea subtilă, pe care ceilalți nu o aveau..Așa am început să experimentez și să studiez, să caut răspunsuri la întrebările care mă frământau.Spre exemplu, atunci când eram elev în clasele primare auzeam despre colegi care erau bolnavi și lipseau de la școală cu săptămânile,iar eu nu mă îmbolnăveam niciodată,nici măcar o răceală.Vroiam să lipsesc și eu de la școală așa că mi-am autoindus o stare febrilă foarte puternică care a avut ca rezultat prima mea experiență extracorporală conștientă..aveam cam 7 ani. Apoi am descoperit că tot ceea ce-mi doream puteam avea în scurt timp în mod firesc, natural, ca rezultat al armoniei ce o aveam la interior. Am descoperit Reiki,am practicat cu Maaeștrii Japonezi, cu Maeștrii Americani, mi-am îmbunătățit continuu abilitățile și am văzut că și alții puteau percepe energiile subtile și chiar era creat un sistem prin care se putea transmite tehnica și anumite "puteri", doar folosindu-ne de aceasta minunată energie care în opinia mea este unul și același lucru, chiar dacă Japonezii îi spun Ki,Chinezii îi spun Chi, Hindușii îi spun Prana, Creștinii îi spun Duhul Sfânt, Hawaienii o numesc Mana..etc., această Energie este Energia Vieții și ne susține pe toți cei Vii. Putem folosi această Energie pentru a ne îmbunătăți toate aspectele vieții noastre și pe toate planurile:fizic, emoțional, mental și spiritual. Am luat decizia de a-mi ajuta semenii, după puterile mele, pentru a înțelege legile care ne guvernează viața, precum și modul în care ne putem remedia anumite disfuncții pe care le-am dezvoltat ca rezultat al necunoașterii anumitor legități. Sunt Maestru Învățător în mai multe sisteme energetice, iar suplimentar vin cu experiența mea de-o viață pentru a vă îndruma spre Starea de Adevărata Fericire.

Terapii Practicate

V-ati gândit vreodata ca puteti scapa de orice afectiune, de gândurile negative si de orice obstacol, doar cu puterea mintii? Desi pare greu de crezut, acest lucru poate fi posibil.

Atingerea Cuantica

Vindecare Dinamica

Gendai Reiki

Imagine
Imagine Imagine

Vindecarea holistică o realitate

Eu ca Terapeut sunt doar un Releu, un Canal prin care Universul se manifestă. Închei spunându-vă că vă stau la dispoziție în cadrul Centrului de Sănătate și Viață Armonia cu următoarele genuri de terapii: Quantum Touch (Atingere Cuantică), Vindecare Dinamică, Gendai Reiki.  Gânduri bune, vorbe bune ,fapte bune!

Servicii

0744 484 545

Terapeut Viorel Latan