Terapeut Latan Viorel

Reiki

Ce este Reiki?

Reiki este o artă de vindecare spirituală cu rădăcinile sale de origine japoneză. Cuvântul Reiki provine din cuvântul japonez (Rei) care înseamnă „viață universală” și (Ki) care înseamnă „energie”.Este o formă de terapie care utilizează tehnici de vizualizare, cu scopul de a îmbunătăți fluxul de energie vitală într-un 
persoană. 

Reiki nu este afiliat cu nicio religie sau practică religioasă anume.

 Nu este masaj și nici nu se bazează pe credință sau sugestie. Este o formă subtilă și eficientă de muncă energetică folosind energia forței vitale ghidată spiritual.

Reiki este energia universală care curge prin toate lucrurile vii. 

Practicanții Reiki înțeleg că fiecare are capacitatea de a se conecta cu propria energie de vindecare și de a o folosi pentru a întări energia în ei înșiși și pentru a-i ajuta pe alții. Se crede că „ki” sau energia unei persoane ar trebui să fie puternică și să curgă liber.

O sesiune de Reiki poate ajuta la atenuarea tensiunii și a stresului și poate ajuta la susținerea corpului pentru a facilita un mediu de vindecare la toate nivelurile – fizic, mental și emoțional. O sesiune este placuta si relaxanta.

Fiecare sesiune este individuală și special adaptată nevoilor dumneavoastră unice. Privind starea de bine în mod holistic, corpul mintea și emoțiile sunt interconectate.

Bazându-mă pe experiența mea de maestru Reiki îți personalizez experiența la ceea ce funcționează cel mai bine cu tine.

 

Cum functioneaza Reiki?

Suntem în viață, deoarece forța vieții curge prin noi. Forța de viață curge în interiorul corpului fizic prin căi numite chakre, meridiane și nadis. De asemenea, curge în jurul nostru într-un câmp de energie numit aura.

Imagine Imagine

Cursuri Reiki

Gendai Reiki este terapia alternativa bazata pe vindecarea si reechilibrarea enegiei pacientului, prin plasarea palmelor asupra zonelor afectate, pentru a canaliza energia corpului si a elibera chakrele blocate de energie negative, find complet neinvaziva si lipsita de contraindicatii.

  • Curs Reiki nivel 1
  • Curs Reiki nivel 2
  • Curs Reiki nivel 3
  • Curs Reiki nivel 4
Detalii
Imagine

0744 484 545

Terapeut Viorel Latan