Terapeut Latan Viorel

Servicii

Atingerea Cuantica

Quantum Touch reprezintă o tehnică de vindecare eficientă, care are la bază principiul rezonanței, revolutionară în domeniul medicinei energetice, prin intermediul mâinilor.

Terapeut Viorel Latan

Pret : 300 Ron/sedinta

Vindecare Dinamică

Este o terapie energetică, un model de vindecare ce se dorește a fi holistic și aplicabil la niveluri foarte diferite, ce “aduce” pacientul pe o anumită frecventă la care începe, de cele mai multe ori, să facă mișcări involuntare, dar conștiente (de Tai Chi, yoga, dans, fitness, fără să fi practicat vreodată acest tip de mișcare), cu rol corectiv la nivel fizic, psihic, emoțional si mental. Mișcările au o anumită valoare, pentru curgerea continuă si armonioasă a energiilor, eliminarea blocajelor, care au creat anumite probleme în planurile menționate. Odată intrat în starea de vindecare dinamică, se corectează dezechilibrele, începând de la gânduri, stări și emoții nepotrivite, până la tulburări funcționale, endocrine, articulare etc., beneficiile observandu-se după primele sedințe.

Terapeut Viorel Latan

Pret : 300 Ron/sedinta

Reiki

Curs Reiki Nivel 1

Curs Reiki Nivel 1

Invata despre Omul Energetic,modul în ca..

Citeste Mai Mult

Curs Reiki Nivel 2

Curs Reiki Nivel 2

Calitatea și intensitatea energiei se va îmbunătăți..

Citeste Mai Mult

Curs Reiki Nivel 3

Curs Reiki Nivel 3

Invațăm cum să susținem o vibrație..

Citeste Mai Mult

Reiki Maestru

Reiki Maestru

Curs Reiki Nivel 4 Învățăturile lui Usui.

Citeste Mai Mult

Testimoniale

Elena B

profesor universitar dr și scriitoare

Din experiența proprie ,recomand călduros această metodă de vindecare integrată în complexul de tratamente alternative din cadrul societății medicale Armonia.

paula.u

Paula U.

Increderea în efectul acestor terapii alternative (Reiki, Vindecare Dinamică, Atingere Cuantică) m-au determinat să urmez cursurile de Reiki, cu profesorul.